+31 6 10435336 michael@musicwork.shop

Schrijven opent deuren

Het ‘broeden’ zit me vaak in de weg. Dan laat ik stemmetjes aan het roer die me vastpinnen. Schrijvend ga ik de strijd aan met deze beperkende overtuigingen uit mijn verleden. 

Schrijven versnelt mijn proces van verandering

Vroeger werd me regelmatig verteld wat aan mij niet deugde. De laatste tijd kom ik erachter hoe bepalend deze uitspraken nog steeds in mijn dagelijks leven aanwezig zijn. Door erover schrijvend te reflecteren maak ik ruimte voor verandering. Ik schrijf me als het ware vrij. 

Schrijvend kan ik mijn toekomst bepalen

Ik durf naar mijn wensen en dromen te kijken. Een aantal goede boeken helpt me en de bevestiging van mijn familie en vrienden. Ik maak mijn pen tot stuurknuppel. Langzaam veranderen mijn dromen in fantasievolle landkaarten voor waanzinnige duikvluchten.